Zoeken naar ontwikkelaar

ontwikkelaar
Senior Java Ontwikkelaar Vacatures Vacatures.nl.
Beschrijving opdracht: We zoeken een Senior Java Ontwikkelaar voor een Handelsregister applicatie. 11 dagen geleden. Senior java ontwikkelaar te rotterdam. Je gaat als java ontwikkelaar werken in een Agile team, dat bestaat uit ontwikkelaars, business analysts, testers, een Scrum master, Product Owner en OPS engineers.
KNSF Vastgoed de ontwikkelaar De Krijgsman Muiden. KNSF Vastgoed de ontwikkelaar De Krijgsman Muiden.
KNSF Vastgoed de ontwikkelaar. KNSF vastgoed staat voor ambitieus met een onconventionele aanpak, creativiteit en met respect voor het bestaande. Onderstaande projecten zijn daarvoor het bewijs. In 2002 heeft KNSF Vastgoed het KNSF-terrein in Ouderkerk aan de Amstel herontwikkeld; voormalige fabrieksgebouwen gaan er samen met nieuwe gebouwen, waarin het door gemengde functies een bruisende creatieve plek is geworden.
De App Ontwikkelaar uit Amsterdam Fish on Fire.
De app ontwikkelaar uit Amsterdam. Let's' create the impossible! App laten ontwikkelen in Amsterdam. Wij zijn Fish on Fire, de app ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam en Alkmaar. Vanaf 2008 ontwikkelen wij native apps, webapps en hybride apps in opdracht van verschillende bedrijven en organisaties.
E-learning vacatures: content ontwikkelaar, educatief consultant, software developer.
Als ontwikkelaar bouw je mee aan onze Progressive Web App TCG Minerva, waarbij wij gebruik maken van Googles Polymer Project en de Material Design filosofie. Dat de vestiging van TCG daarnaast voor mij op 5 minuten fietsafstand ligt, maakt de combinatie van technologie en reistijd een absolute win-win situatie! Jorick Verschure Ontwikkelaar.
Smartwatch app ontwikkelaar Freed Interactive.
iPad app ontwikkelaar. iPhone app ontwikkelaar. Windows 10 app ontwikkelaar. Smartwatch app ontwikkelaar. Mobiele app laten ontwikkelen? Smartwatch app laten maken. Het zijn de kleinste schermen binnen de smart devices, maar ze spelen de komende jaren misschien wel de grootste rol.
Schipper Bosch: Ontwikkelende belegger.
Schipper Bosch is een prijswinnende ontwikkelaar en belegger die de omgeving verrijkt. De plekken die we creƫren bieden functionele en maatschappelijke waarde. Wat we doen. Schipper Bosch ontwikkelt gebieden, projecten en producten om mensen samen te brengen. Met kwaliteit, duurzame oplossingen en verbindingen tussen gebied, gebouw en gebruiker.
Ontwikkelaar: afhaken Friese Poort zet streep door stadionplannen Cambuur Friesland LC.nl.
Dat zegt Hessel Meijer, directeur van Wyckerveste de ontwikkelaar van het nieuwe stadion, samen met bouwbedrijf Dijkstra Draisma. Desastreus, zo betitelt Meijer het afhaken van de Friese Poort voor de stadionplannen. De Friese Poort maakte vrijdagochtend bekend af te haken als huurder in het nieuwe stadion.
software ontwikkelaar.
We werken intensief samen met alle stakeholders en doen dit op een flexibele en wendbare manier. Op technologisch vlak lopen we vooraan en we richten ons op nieuwe ontwikkelingen. Binnen deze afdeling is een Agile team ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van Geo-oplossingen voor de Nederlandse markt, op basis van het ArcGIS-platform.
Ontwikkelaar voor de zorg HEVO.
Ontwikkelaar voor de zorg. Menu xml version1.0? Ontwikkelaar voor de zorg. Met de groeiende vraag naar geschikt zorgvastgoed nemen we een nieuwe positie in. Naast onze rol als adviseur en risicodragende projectmanager, ontwikkelen we nu ook op eigen initiatief zorgvastgoed.
Apple Watch app ontwikkelaar.
Apple Watch app ontwikkelaar. Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar sinds 2009 bouwen wij native apps en toen de Apple Watch app uitkwam zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan door te experimenteren met de mogelijkheden voor deze nieuwe wearable.
Software Ontwikkelaar-vacatures oktober 2019 Indeed.nl.
Wat doe jij als Software Ontwikkelaar? Wil jij met ChipSoft impact maken in de zorg met jouw technische kennis als Software Ontwikkelaar? Gesponsord vacature opslaan. 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: software developer software engineer programmeur developer ict it data analist applicatie ontwikkelaar ict medewerker java developer.

Contacteer ons